VG Trading bevindt zich midden in een grote transformatie. Na een periode van 25 jaar heeft het bedrijf een nieuwe richting ingeslagen, met een focus op duurzaamheid. Wat ooit begon als een leverancier van gebruikte kantoormeubelen, heeft nu een frisse identiteit aangenomen: Van Garderen Kantoormeubelen, te vinden aan de Ambachtsweg in Huizen.

Duurzame initiatieven

De vernieuwing van het bedrijf gaat gepaard met een sterke focus op duurzaamheid en circulariteit, waarmee Van Garderen Kantoormeubelen zich inzet voor een groenere toekomst. Een goed voorbeeld hiervan is de NMBRS-collectie, gemaakt van gerecyclede stof. Hiermee probeert het bedrijf een circulaire economie te bevorderen.

Verder is er ook een nieuwe Green Deal bij Van Garderen Kantoormeubelen. Dit innovatieve programma houdt in dat bij de levering van nieuwe bureaustoelen, de oude stoelen worden meegenomen om gerecycled te worden.

Ergonomische producten

Naast duurzaamheid staat ergonomie hoog in het vaandel binnen moderne kantooromgevingen, en op dat gebied is Van Garderen Kantoormeubelen een pionier. Het bedrijf biedt vele producten en oplossingen voor ergonomisch werken, waaronder zit-sta bureaus, deskbikes en stoelen voor bewegend zitten. Als je op zoek bent naar ergonomische bureaustoelen heb je ook veel keuze. Ook andere producten voor kantoor zoals kabelgoten, archiefkasten en ladeblokken kun je bestellen via de website.

Afspraak maken in de showroom

Wij hebben deze week een kijkje kunnen nemen in de nieuwe showroom. Om klanten beter te kunnen ondersteunen, heeft Van Garderen Kantoormeubelen deze namelijk helemaal opnieuw ingericht. In de showroom kunnen klanten de bureaus en bureaustoelen bekijken en uitproberen, en kan aan de hand van een demonstratie uitgelegd worden hoe deze werken. Via www.vgkantoormeubelen.nl kun je als klant een afspraak inplannen voor een kijkje in de showroom. Deze bevindt zich in Huizen aan de Ambachtsweg 26.

Of je nu op zoek bent naar een complete kantoorinrichting of specifieke wensen hebt, bij Van Garderen Kantoormeubelen vind je alles wat je nodig hebt. Met een toewijding aan duurzaamheid, innovatie en klanttevredenheid blijft het bedrijf streven naar een betere en groenere toekomst. De vernieuwde webshop biedt een helder overzicht van het assortiment, maar voor specifieke wensen kun je ook contact opnemen.